static-aside-menu-toggler
Viseće / Spuštene skele

Merac skele d.o.o. je apsolutni lider u iznajmljivanju visećih/spuštenih skela za mostove i vijadukte. Viseća skela je vrlo korisna u operacijama brzog održavanja u kojima je lakše postaviti oslonac radne skele na terasu zgrade, umesto postavljanja skele počev od nivoa sela. Ove skele omogućavaju lak pristup svim delovima fasade zgrade.

Iznajmljivanje spuštenih skela odlikuje lakoća montaže i demontaže na osnovu vrste posla koji treba izvesti: redovno i vanredno održavanje zgrada znatne visine, mostova, umetničkih dela i bilo koje druge površine koja ne dozvoljava zbog sopstvene prirode, obrada sa normalnim visinskim načinima.

Naša kompanija svojim kupcima pruža zaokruženo upravljanje celokupnim procesom iznajmljivanja skela, uključujući fazu planiranja, prevoz i demontažu, uvek ispunjavajući date trenutne propise.

Zašto iznajmiti skele od nas?

Akcenat se daje usklađenosti rokova i obaveza preuzetih sa kupcem. Što se tiče iznajmljivanja opreme koja se rukuje u izgradnji skela i privremenih radova, naša kompanija je u stanju da upravlja svakom fazom zahvaljujući stručnim tehničarima i stručnom osoblju koje ima odgovarajuće kvalifikacije. Izvodi se svaki korak od faze planiranja do preliminarne procene, uključujući odobrenje građevinskih propisa za privremene radove i periodični nadzor kako bi se ispunili svi zahtevi krajnjeg korisnika.

Merac Skele d.o.o. se fokusira na svim svojim gradilištima na razvoju strogih procedura za preliminarne procene rada, istraživanju i izboru odgovarajućih materijala i tehničkih objekata, informisanju i obuci osoblja, kao i na usvajanju najefikasnijih mere prevencije i predmeti lične zaštite.

Pošaljite upit

Najam građevinskih skela. Pravi izbor za sve vaše potrebe

Mi zmano na šta se oslanjamo!

Dugogodišnje iskustvo i izuzetno kvalitetne skele čine svaki vaš zahtev , potrebu i zamisao lako rešivom. 

Pored iznajmljivanja skela za građevinu, Merac Skele d.o.o. takođe pruža usluge:

  • Montaže i demontaže skela

  • Konsultacije i planiranje prilikom odabira

 

 
 

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.