static-aside-menu-toggler
Loading…

Građevinske skele

Iznajmljivanje građevinskih skela
Iznajmljivanje skela

Iznajmljivanje skela

Merac skele d.o.o. je vodeća kompanija u iznajmljivanju, planiranju i montaži skela za građevinarstvo, proizvodnju, energetiku, petrohemijsku i pomorsku industriju. Merac skele d.o.o. je uspostavio nekoliko partnerstava sa relevantnim grupama kompanija kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou, pružajući skele i usluge podrške za realizaciju velikih građevinskih i industrijskih radova.

Potrebne su vam skele?

Merac Skele d.o.o. svojim kupcima pruža tim za planiranje i savetovanje za usluge skela, koji je visoko specijalizovan i motivisan, sposoban da u kratkom vremenu razvije jedinstvena tehnička, industrijska i organizaciona rešenja za realizaciju usluga orijentisanih na korisnike.

Viseće / Spuštene skele

Merac skele d.o.o. je apsolutni lider u iznajmljivanju visećih/spuštenih skela za mostove i vijadukte. Viseća skela je vrlo korisna u operacijama brzog održavanja u kojima je lakše postaviti oslonac radne skele na terasu zgrade, umesto postavljanja skele počev od nivoa sela. Ove skele omogućavaju lak pristup svim delovima fasade zgrade.

Gradimo zajedno!

Merac skele d.o.o. je vodeća kompanija u iznajmljivanju, planiranju i montaži skela za građevinarstvo, proizvodnju, energetiku, petrohemijsku i pomorsku industriju.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.