static-aside-menu-toggler
Rušenje objekata

Rušenje objekata

Posao rušenja nešto je što zahteva veliku stručnost i želite da budete sigurni da su ljudi koje angažujete da rade taj posao pouzdani.

Mi smo specijalisti za projekte rušenja i poslednjih 12 godina rušimo stare objekte i ravnamo građevinske parcele za klijente širom Beograda, Pančeva i šire. Obavezno ćemo se pobrinuti da se sav posao obavlja strogo poštujući sve relevantne smernice o bezbednosti.

Rušenje objekata u Beogradu, Pančevu i okolini

U kompaniji Merac Skele d.o.o. specijalizovali smo se za pružanje čitavog niza usluga rušenja objekata u Beogradu i okolini. Bilo da imate blokove, trgovačke centre, parkirališta, fabrike, stambene zgrade ili slično, koji zahtevaju rušenje ili preuređivanje, mi smo kompanija kojoj možete verovati.

Nudimo besplatne konsultacije i prethodno planiranje kako bismo bili sigurni da se svi naši radovi na rušenju obavljaju organizovano i efikasno. Uz veliko iskustvo rada u centralnom Londonu, možete biti sigurni da ćete dobiti eminentne savete od velike vrednosti.

Na nas se možete osloniti

Bez obzira da li planirate da demontirate staru kuću / konstrukciju ili treba da očistite teren pre postavljanja novog temelja, naša stručnost za rušenje objekata će vam biti od velike pomoći.

Pre izvođenja rušenja objekata, vrši se detaljno istraživanje lokacije kako bi se procenili rizici koji su uključeni i donele odluke o neophodnim merama predostrožnosti koje treba preduzeti.

Odvoženje šuta

Pored rušenja, naši klijenti mogu se odlučiti i za odvoženje šuta sa gradilišta.

Rušenje objekata cena

Cena rušenja objekata u Beogradu i šire zavisi od više faktora. Prvenstveno od veličine objekta koji se ruši, lokacije itd.

Kontaktirajte nas

Gradimo zajedno!

Merac skele d.o.o. je vodeća kompanija u iznajmljivanju, planiranju i montaži skela za građevinarstvo, proizvodnju, energetiku, petrohemijsku i pomorsku industriju.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.