static-aside-menu-toggler
Potrebne su vam skele? Konsultacije i planiranje

Merac Skele d.o.o. svojim kupcima pruža tim za planiranje i savetovanje za usluge skela, koji je visoko specijalizovan i motivisan, sposoban da u kratkom vremenu razvije jedinstvena tehnička, industrijska i organizaciona rešenja za realizaciju usluga orijentisanih na korisnike.

Naši tehničari razvijaju detaljne projekte koji omogućavaju kupcu da utvrdi najpogodnije rešenje u pogledu tehničkih aspekata - kao što su bezbednost i vreme obrade na lokaciji - i isplativosti.

Tokom faze planiranja, a posebno u procesu izrade tehničkog rešenja, naša kompanija daje svojim kupcima mogućnost samostalnog praćenja procesa. Klijent ima mogućnost da sprovede tehnička i komercijalna preliminarna ispitivanja kako bi identifikovao sve moguće varijacije koje bi mogle uticati na performanse proizvoda tokom iznajmljivanja.

Naši kupci su uvek podržani u pronalaženju najpovoljnijeg tehničkog rešenja, takođe u pogledu isplativosti.

Nakon preliminarne istrage, faza planiranja može započeti. Definisaće se zajednički projekat, planiranje i organizacija svih operativnih koraka koji će se sprovesti.

Naša kompanija nudi profesionalnu podršku u različitim fazama, od studije izvodljivosti do planiranja i praćenja napredovanja rada koji postaju sastavni deo projekta kupca i doprinose rezultatima projekta.

Radimo u skladu sa pravilima o sigurnosti zgrada koji za svaki rad zahtevaju potrebne sigurnosne planove, projekte, potvrde o usaglašenosti sa dobrom proizvodnom praksom i materijalima.

Pošaljite upit

Najam građevinskih skela. Pravi izbor za sve vaše potrebe

Mi zmano na šta se oslanjamo!

Dugogodišnje iskustvo i izuzetno kvalitetne skele čine svaki vaš zahtev , potrebu i zamisao lako rešivom. 

Pored iznajmljivanja skela za građevinu, Merac Skele d.o.o. takođe pruža usluge:

  • Montaže i demontaže skela

  • Konsultacije i planiranje prilikom odabira

 

 
 

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.