static-aside-menu-toggler
Odvoženje /Odnošenje građevinskog otpada (šuta)

Odnošenje građevinskog otpada (šuta)

Povoljno i brzo odnosimo sav građevinski otpad sa vašeg gradilišta. Odnosimo šut sa gradilišta na teritoriji Beograda, Pančeva i okoline.

Šta je građevinski otpad ili šut?

Građevinski otpad odnosi se na neželjene materijale koji nastaju kao rezultat različitih vrsta građevinskih aktivnosti, a koje se često čine teškim za odlaganje. Ovaj otpad obično nastaje čišćenjem lokacije, renoviranjem, izgradnjom i rušenjem objekata. Od ključne je važnosti da naša firma,  građevinski otpad odlaže na odgovoran način, kako ne bi napravili negativan uticaj na životnu sredinu.

Odnošenje građevinskog šuta

Kada je reč o otpadu od rušenja (šutu), bilo da imate velike količine različitih materijala ili samo malu količinu pojedinačnog materijala, možemo pružiti pravu uslugu odvoženja građevinskog otpada za vaše potrebe.  

Kontaktirajte nas

Gradimo zajedno!

Merac skele d.o.o. je vodeća kompanija u iznajmljivanju, planiranju i montaži skela za građevinarstvo, proizvodnju, energetiku, petrohemijsku i pomorsku industriju.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.