static-aside-menu-toggler
O nama - Merac skele d.o.o.

Firma Merac skele d.o.o. osnovana je 28.08.2009. godine. Od tada, skoro 12 godina, aktivno se bavimo montažom i demontažom skela. 

Nalazimo se na samo 800 m od Južne industrijske zone Grada Pančeva.

Brzina - Ušteda - Kvalitet - Bezbednost

Naš posao gradimo na ova četiri postulata!

Besprekornom uslugom, kvalitetom i požrtvovanošću, stekli smo status pouzdanog i traženog partnera. Godinama unazad aktivno smo učestvovali kao izvođači ili podizvođači radova na rekonstrukciji postrojenja u Rafineriji Nafte Pančevo, kao i na izgradnji novog postrojenja.

Posebno smo ponosni na učestvovanju u izgradnji najnovijeg postrojenja „Duboka prerada“ u Rafineriji Nafte Pančevo.

Bezbednost i kvalitet izvedenih radova su segmenti o kojema nema kompromisa, te u potpunosti ispunjavamo visoke standarde i norme bezbednosti i kvaliteta.

Sertifikati

Skele

U posedujemo preko 70000 m2 skela nemačkog proizvođača Layher koji nam kao partner pruža kompletnu logistiku u isporuci i pomaže u realizaciji zahtevnih projekata.

Layher logo

Osnovna karakteristika ovog tipa skele je da su one vrlo fleksibilne, a istovremeno brzomontažne i što je najvažnije bezbedne.

Podaci o firmi

Merac skele d.o.o.

Proletnja 36, 26232 Starčevo

PIB: 106262920

MAT: 20565934

Tel: 013/633-560

Knjigovodstvo 064/70-47-051

Tek. rač: 160-325266-98

Gradimo zajedno!

Merac skele d.o.o. je vodeća kompanija u iznajmljivanju, planiranju i montaži skela za građevinarstvo, proizvodnju, energetiku, petrohemijsku i pomorsku industriju.

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.