static-aside-menu-toggler
Iznajmljivanje makazastih platformi

Kada je reč o iznajmljivanju makazastih (hidrauličnih) platformi u Beogradu, Pančevu ili okolini, Merac skele d.o.o. su vodeća firma.

Sa sedištem u Pančevu, Merac Skele d.o.o. nudi najam Makazastih / hidrauličnih platformi u Beogradu i okolini. Ukoliko su vam potrebne hidraulične platforme nza rad na visini, pružićemo vam opremu i odličnu uslugu koja vam je potrebna.

Visinski radovi - makazaste platforme

Specijalizovani smo za sigurne visinske makazaste dizače, koji se kreću od 8 m, pa sve do naših visokih i uskih dometa od 22,5 m. Sve naše  hidraulične / makazaste platforme testirane su u skladu sa visinskim standardima.

U našoj kompaniji imamo širok nekoliko makazastih platformi. Od dizalica na električni pogon, do dizalica na dizel.

Iznajmite makazastu platformu, Beograd, Pančevo i okolina

Samohodne makazaste platforme koriste se za: građevinska, proizvodna, industrijska, skladišta za održavanje i distribuciju gde je potreban brz efikasan pristup.

Tamo gde je potreba za velikim zahtevima za dizanje, uskim pristupnim površinama, upotreba u zatvorenom / na otvorenom, upotreba na ravnim pločama, kosinama, neravnom terenu ili neravnim terenima opseg radnih visina do 17 m sa kapacitetom platforme do 500kg i radnim prostorom do 2 m x 3 m.

Za zahtevnije, više i teže poduhvate imamo i kamion sa kranom.

Kontaktirajte nas

Na našoj veb stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad veb stranice, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovu veb lokaciju i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti veb lokacije.